FRA RIMBOE TIL LUSTOORD: RETURNER DIN HAVE I FORM

Livet bevæger sig lidt ad gangen, når vi nærmer os sommeren. Det er tid til at forberede din have til udendørs brug. Med disse tips kan du forvandle den jungle tilbage til et paradis af fornøjelse inden for få timer.

Få din have i form igen på få timer | vtwonen udendørs fliser
Se det store billede
Den lænestol er meget mere behagelig, når haven har fået formen tilbage. Så brug disse ekstra fridage i maj og juni til at komme af med ukrudt, aflejringer på havefliser og knæhøjt græs.

Start med helheden, det er ofte de mest iøjnefaldende haveopgaver. Så klip græsset og tag kanterne med en græssaks. På den måde får du den grønneste del af haven tilbage. Klip helst hver uge fremover, for ved at klippe regelmæssigt giver du græsset luft og forhindrer mosopbygning. Har du skaldede pletter på græsplænen? Det er også et godt tidspunkt at så græs på. Du kan læse mere om græspleje her.

Har du fliser i haven? De skal ofte udstå noget i vintermånederne. Brug ikke højtryksrensere til dette arbejde, da disse vandstråler er for intense til fliserne. Dette fjerner det beskyttende lag, hvilket resulterer i endnu mere snavsede fliser. Grøn sæbe er normalt nok til at friske dine fliser op. Gartner Jurgen Smit fortæller alt om at fjerne aflejringer på fliser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.