SUNTERASS PLANTER

En terrasse i solen er et dejligt sted at nyde vejret. En terrasse i fuld sol har næppe nogen begrænsninger, når det kommer til planter. Sommerløg, enårige sommerblomster, stueplanter, krydderurter og stauder: næsten alle kan lægges i en potte.
Illustration solterrasse planter

Årlige sommerblomster blomstrer fuldt ud i et år og kan derefter gå. Badeplanter skal overvintre indendørs og stauder kan stå ude året rundt. Du skal sætte stauder i en holdbar potte. Nedenfor har vi lavet et udvalg af planter, der er perfekte til en solterrasse.

Blå planter i en krukke
Der er mange blå planter, som du kan placere i krukkerne på din terrasse. Helitropen har en vidunderlig duft og tiltrækker også sommerfugle til din terrasse. Den afrikanske lilje er perfekt på en trendy terrasse. Blomsterne af denne plante har en så smukt udtalt form, at de ofte placeres i en firkantet potte. Den kronede lavendel er også fin på terrassen, blandt andet på grund af den skønne duft.

Heliotropium (Heliotropium), enårig sommerblomst
Lobelia, årlig sommerblomst
Vervain (Verbena), årlig sommerblomst
Ageratum, enårig sommerblomst
Afrikansk lilje (Agapanthus), containerplante
Crested Lavendel (Lavandula stoechas), buske
Salvia (Salvia patens), enårig sommerblomst eller stueplante
Petunia, årlig sommerblomst

Leave a Reply

Your email address will not be published.